Vi expanderar och söker ny medarbetare

Reservdelsförsäljning samt Teknisk Support

Brandportfolio är en del av Atlas Copco Compressor AB som erbjuder tryckluftslösningar med bl.a. varumärket Chicago Pneumatic och arbetar främst genom våra distributörer i Sverige, Norge och Danmark.Service

Vår produktportfölj innehåller både produkter, reservdelar och teknisk support samt att vi erbjuder eftermarknadsstöd till våra kunder/partner. Vi söker nu ytterligare en teknisk kunnig medarbetare för att stärka vårt team i Stockholm.

Din roll
Som Reservdelsförsäljning/Teknisk Support med inriktning på service och merförsäljning ingår du i Brandportfolio-teamet som idag består av fem dedikerade medarbetare. Du kommer att arbeta med att ge kvalificerad teknisk support och eftermarknadsstöd till våra distributörer i hela Skandinavien. Vidare består dina arbetsuppgifter av att:

  • Hantera tekniska samtal och ge support till kunder och distributörer
  • Ta emot reservdelorder samt ge tekniskt stöd vid reservdelsrelaterade frågor
  • Öka vår kundandel på reservdelar med våra distributörer
  • Utveckla, stödja och hantera kompetensutvecklingsprogram för distributörer
  • Delta i produkt- och teknisk utbildning vid behov

Placering är vårt kontor i Sickla. Utbildning kommer att ske på plats internt framförallt i Stockholm. En del resor kommer att förekomma till Ludvika samt Belgien och Italien.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning inom elektronik och/eller mekanik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teknisk support eller eftermarknad genom distributörsförsäljning. Det är även meriterande om du har produktkunskap av luftkompressorer, torkar eller liknande produkter. Vidare har du goda datakunskaper samt talar och skriver på både svenska samt engelska obehindrat.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en teamspelare, som är flexibel och har förmåga att prioritera och bevara servicenivån när tempot är högt. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande samt en god kommunikativ förmåga.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Dock senast den 28 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Det går även bra att söka tjänsten genom din Linkedin profil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 076 824 60 04.